Familie opstellingen

 

Loop je telkens tegen dezelfde problemen aan? Op je werk, in je gezin, in je relatie? Of wil je inzicht krijgen in wat jou blokkeert, wat je tegenhoudt, je angsten of je verlangens? Of wil je simpelweg weten wat jouw plek in jouw familie is?

Familieopstellingen geven je de mogelijkheid om je eigen vraagstuk in te brengen. De onderwerpen kunnen allerlei levensvragen, dilemma's of thema's zijn. Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven bijvoorbeeld over terugkerende blokkades, (on)bewuste patronen, relaties, werkproblemen enzovoort.

Familieopstellingen zijn bijzonder omdat er gewerkt wordt met 'het wetende veld'. Het wetende veld is een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld, waarin zichtbaar wordt wat er jouw familie speelt. Zo worden ook de niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen zichtbaar. Als kind van je ouders maak je deel uit van een familiesysteem en neem je automatisch zaken mee in je leven.

 

Met een familieopstelling krijg je inzicht in jouw vraagstuk, en wordt je je bewust van het grotere geheel, waardoor er beweging kan komen in jouw verlangen. Een familieopstelling is geen oplossing, maar wordt het onbewuste zichtbaar. Hierdoor ben je in staat om je eigen plek in te gaan nemen en jouw levensenergie vrij te gaan laten stromen.

Het wetende veld wordt gevormd door mensen (representanten) op te stellen. Om deel te nemen aan een opstelling heb je, zowel als vraagsteller als representant, geen opleiding of kennis nodig, je openstellen is het belangrijkste. Een representant kan voor elke opstelling worden gevraagd, je hebt als altijd de keuze om nee te zeggen, dit kan bijvoorbeeld zijn als de vraag je teveel raakt. Het is van belang dat je neutraal kunt blijven. 

Opstellingen werken door op zowel de vraagsteller en het betreffende familiesysteem, als op de toeschouwers en representanten. Als representant ervaar je de verschillende  posities en bewegingen, met de daarbij horende gevoelens. Dit helpt je ook persoonlijk verder. Ook komt het voor dat je als representant meer inzicht krijgt in eigen thema’s of een antwoord vindt op iets wat je zelf bezighoudt. 

Kortom ook voor de representant een waardevolle ervaring!

Data dagworkshop's (incl. lunch):

Vrijdag 26 februari 10.00-16.00

Aantal plekken vrij

Vraagstellers: 4

Representanten: 8

Vrijdag 2 april 10.00-16.00

Aantal plekken vrij

Vraagstellers: 4

Representanten: 8

Vrijdag 21 mei 10.00-16.00

Aantal plekken vrij

Vraagstellers: 4

Representanten: 8

Zaterdag 26 juin 10.00-16.00

Aantal plekken vrij

Vraagstellers: 4

Representanten: 8

Locatie

ByMoon 

Prinsenbeek

Meld je aan door het contactformulier in te vullen o.v.v. de gewenste datum. Je ontvangt een inschrijfformulier. Met een vraagsteller wordt altijd van te voren contact opgenomen.

Contact

Stuur het contactformulier in voor het maken van een kennismakingsgesprek of een afspraak.​​ Wil je liever direct persoonlijk contact, voel je vrij om mij te bellen op telefoonnummer 06-23 22 64 10.

info@deercoaching.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Deer Coaching