Over MIJ

Heleen Reedijk

Ik ben Heleen Reedijk en in het dagelijks leven ben ik coach en trainer. Mijn missie is om de wereld een stuk mooier en zachter te maken. Dit doe ik door positieve waarde toe te voegen aan de groei van de mens. Zowel in de persoonlijke als in de professionele ontwikkeling.

Met een dosis rust, diepgang, kritische vragen en humor. Ieder in zijn eigen tempo en met de stappen die op dat moment te maken zijn. Ieder persoon is waardevol zoals hij is, ongeacht afkomst, achtergrond en de plek waar je nu staat. Mijn jarenlange ervaring in het diverse rollen en functies hebben ervoor gezorgd dat ik me kan verplaatsen in mensen op alle niveaus en in allerlei situaties. Ik geloof erin dat iedereen kan groeien. Met aandacht, rust, vertrouwen en de juiste aanpak.

 

Door regelmatig lichaamsgericht werk (bv. yoga, Qi gong, meditaties) te beoefenen en veel tijd in de natuur door te brengen, verbind ik me telkens in rust met mijzelf. Door de signalen die ik hierbij krijg, groei ik zelf ook dagelijks. Ieder nieuw inzicht brengt mij iets, hoe klein of hoe groot ook. Ook in coaching- en trainingstrajecten maak ik hier gebruik van.

 

Met mijn kennis en ervaring help ik jou om weer dicht bij jezelf te komen en daardoor te kunnen groeien. Ik geloof erin dat je alle antwoorden zelf in je hebt, alleen kan je er zelf niet altijd bijkomen. Je verbindt je hoofd, hart en lichaam weer met elkaar. Je bent het waard!

 

Jarenlang heb ik in het bedrijfsleven gewerkt en er bewust voor gekozen om mijn eigen bedrijf op te starten. Een keuze die voor mij staat voor stoppen met het jachtige bestaan van een carrière, omdat ik vanuit rust wil bijdragen aan de ontwikkeling van de mens. Ook aan mijn eigen ontwikkeling.  Ik vind de mens niks mooiers dan er is. Daarvoor blijf ik me continu verdiepen in menselijk gedrag en handelen. Dit doe ik workshops en trainingen te volgen, inspiratie op te doen en continu te ontwikkelen in  familieopstellingen, systemisch- en lijfgericht werk, teamcoaching, psychologie, NLP, Tao, geweldloos communiceren, natuur, stilte, mindfulness en nog veel meer. En telkens terug te blijven komen bij mezelf om te zien wat het geleerde voor mij betekent. Zodat ik anderen kan inspireren en helpen ontwikkelen.

 

Naast coach en trainer ben ik trotse moeder van een zoon, geniet ik van het Brabantse bourgondische leven, dans en kook ik graag, hou ik van wandelingen aan zee en in de natuur en kan ik me verliezen in een goed boek. Door te reizen doe ik inspiratie op uit andere culturen. Het geeft me een gevoel van vrijheid, energie en geluk dat ik dit alles kan combineren in mijn eigen bedrijf.

Contact

Stuur het contactformulier in voor het maken van een kennismakingsgesprek of een afspraak.​​ Wil je liever direct persoonlijk contact, voel je vrij om mij te bellen op telefoonnummer 06-23 22 64 10.

info@deercoaching.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Deer Coaching