PERSONAL COACHING

De natuurlijke leider in jou

 

Drukke baan, wellicht een studie ernaast, ouders en/of kinderen, je sociale leven wat je op peil wilt houden. Je houdt alle ballen in de lucht en soms vraag je je af hoe je dit vol blijft houden. 

 

Waar is de tijd voor jou? 

 

Je merkt dat je lijf niet goed voelt, maar je kan niet precies  duiden waar het door komt. Je voelt je niet fijn, maar je gaat wel door. Je energie is eigenlijk in de middag al op, terwijl de avond nog lang is. Je slaapt niet echt heel lekker, maar de volgende dag ga je toch met een lach op je gezicht aan de slag. Omdat het zo hoort. En iedereen heeft het druk, dus waarom zou jij dat niet kunnen.

 

Je verlangt naar rust. In je dagelijkse leven, in je hoofd, in je privé leven, in je baan, in je bedrijf.

Eigenlijk gewoon naar een leven waarin alles simpel en eenvoudig is. Je weet ook wel dat dat een utopie is, maar je zou het wel rustiger aan willen doen, tijd voor jezelf hebben, keuzes kunnen maken en blij zijn met de keuzes die je daarin maakt. Je wilt je krachtig voelen, meer rust ervaren en zachter in het leven staan. 

 

Met "de natuurlijke leider in jou" help ik jou om de rust terug te vinden. We gaan aan de slag met bewustwording, zingeving, focus, beweging, patronen en overtuigingen. In alle rust en met volle aandacht kijken we naar wat er gebeurt in je dagelijkse leven. Soms in groepsverband, soms alleen. Ik hou je de spiegel voor en we kijken naar jouw gedrag en waarom dat je het doet zoals je het doet.

 

Ik help je om in contact te komen met jezelf en met je lichaam. Met de opgedane inzichten gaan we verder aan de slag. We kijken naar wat jij op dit moment nodig hebt om stappen te kunnen zetten. Je wordt je steeds meer bewust. Ik los het niet voor je op, dat doe je zelf, maar we onderzoeken samen en ik help je hierbij. Met oefeningen, familie opstellingen, inspiratie en aandacht.  Zodat je met meer rust en zachtheid ervaart, keuzes maakt en vanuit verder kan gaan. 

Na het traject:​​

  • herken je de signalen van je lijf 

  • weet je wat je belangrijk vindt in het leven

  • ervaar je innerlijke rust

  • spreek je je uit en stel je grenzen

  • maak je keuzes voor jezelf

  • zorg je goed voor jezelf

  • slaap je lekker

  • geniet je van het leven

Een intens traject waarin we met elkaar aan de slag gaan. Aan het begin zien we elkaar regelmatig, naarmate het traject vordert wordt de duur tussen de sessies langer. Tussen de gesprekken ga je aan de slag met oefeningen. Gesprekken vinden plaats in Breda of desgewenst op een door jou gekozen locatie. Veelal zullen we naar buiten gaan en in de natuur zijn. We beginnen altijd met een intake, live of online, als we alle twee een klik voelen, starten we het traject.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek 

“If You Want To Walk Fast, Walk Alone.

If You Want To Walk Far, Walk Together.

Contact

Stuur het contactformulier in voor het maken van een kennismakingsgesprek of een afspraak.​​ Wil je liever direct persoonlijk contact, voel je vrij om mij te bellen op telefoonnummer 06-23 22 64 10.

info@deercoaching.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Deer Coaching