PERSONAL COACHING

Ontdek de leider in jou

 

Drukke baan, een studie ernaast, het volgende project, ouders of kinderen, je sociale leven wat je op peil wilt houden. Je houdt alle ballen in de lucht en soms vraag je je af hoe je dit vol blijft houden. En regelmatig denk je: is dit het nou? Je merkt dat je lijf niet goed voelt, maar je kan niet precies  duiden waar het door komt. Je voelt je niet fijn, maar je gaat wel door. Je komt thuis van je werk en je energie is eigenlijk al op, terwijl de avond nog lang is. En je gaat door op adrenaline omdat doorgaan hetgeen is wat je kent. Je slaapt niet echt heel lekker, maar de volgende dag ga je toch met een lach op je gezicht aan de slag. Omdat het zo hoort. En iedereen heeft het druk, dus waarom zou jij dat niet kunnen.

 

Je verlangt naar rust. In je dagelijkse leven, in je hoofd, in je gezin, in je baan, in je bedrijf.

Eigenlijk gewoon naar een leven waarin alles simpel en eenvoudig is. Je weet ook wel dat dat een utopie is, maar je zou het wel rustiger aan willen doen, voor jezelf kunnen kiezen en blij zijn met de keuzes die je daarin maakt. Je wilt je krachtig voelen en meer relaxt in het leven staan.

 

Met "De Leider in jou" help ik jou om de rust terug te vinden. We gaan aan de slag met bewustwording, zingeving, focus, beweging, patronen en overtuigingen. In alle rust en met volle aandacht kijken we naar wat er gebeurt in je dagelijkse leven. Soms in groepsverband, soms alleen. Ik hou je de spiegel voor en we kijken naar jouw gedrag en waarom dat je het doet zoals je het doet. Ik help je om in contact te komen met jezelf en met je lichaam. Met de opgedane inzichten gaan we verder aan de slag. We kijken naar wat jij op dit moment nodig hebt om stappen te kunnen zetten. Je wordt je steeds meer bewust en kan verder gaan op je pad. Ik los het niet voor je op, dat doe je zelf, maar we onderzoeken samen en ik help je hierbij. Met tips, oefeningen, inspiratie en aandacht.  Zodat je met meer rust en een fijn gevoel verder kan gaan. 

Na het traject:

  • voel je zelfvertrouwen

  • weet je wat je belangrijk vindt in het leven

  • herken je de signalen van je lijf 

  • je ervaart rust in de keuzes die je maakt

  • spreek je je uit en stel je grenzen

  • slaap je lekker

  • je geniet weer van het leven

  • je straalt weer

Een intens traject waarin we met elkaar aan de slag gaan. Aan het begin zien we elkaar regelmatig, naarmate het traject vordert wordt de duur tussen de sessies langer. Gesprekken vinden plaats in Breda of desgewenst op een door jou gekozen locatie. We beginnen altijd met een intake, live of online, als we alle twee een klik voelen, starten we het traject.

“If You Want To Walk Fast, Walk Alone.

If You Want To Walk Far, Walk Together.

Contact

© 2018 by Deer Coaching

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon

Postadres:

Deer Coaching & Training

Future Dome Breda

Nassausingel 26 L2 024

4811 DG  Breda

Bezoekadres:

Kloosterlaan 172

4811 EE  Breda

​​

Tel: 06 - 23226410

info@deercoaching.nl