PERSONAL COACHING

De natuurlijke leider in jou

Je verlangt naar innerlijke rust. In je dagelijkse leven, in je hoofd, in je privé leven, in je baan, in je bedrijf.

Eigenlijk een leven waarin alles simpel en eenvoudig is. Een utopie misschien, je zou het wel rustiger aan willen doen, tijd voor jezelf hebben, keuzes kunnen maken en blij zijn met de keuzes die je daarin maakt. Je wilt je krachtig voelen, meer rust ervaren en zachter in het leven staan.

Je merkt dat je lijf niet goed voelt en je kan niet precies duiden waar het door komt. Je voelt je niet fijn en toch ga je door. Je energie is eigenlijk in de middag al op, terwijl de avond nog lang is. Je bent prikkelbaar. Of je slaapt niet echt heel lekker en de volgende dag ga je toch met een lach op je gezicht aan de slag. Of je wilt nu eindelijk die volgende stap maken... als je één van de signalen herkent, lees dan snel verder.

Met "de natuurlijke leider in jou" help ik jou om je innerlijke rust te vinden. We werken aan bewustwording, zingeving, focus, beweging, patronen en belemmerende overtuigingen. Met volle aandacht kijken we naar wat er gebeurt in je dagelijkse leven. Soms 1-op-1, soms in groepsverband. Ik hou je de spiegel voor en we kijken naar jouw gedrag en waarom dat je het doet zoals je het doet.

Ik help je om in contact te komen met jezelf en met je lichaam. Met de opgedane inzichten gaan we verder aan de slag. We kijken naar wat jij op dit moment nodig hebt om stappen te kunnen zetten. Je wordt je steeds meer bewust. Ik los het niet voor je op, dat doe je zelf, maar we onderzoeken samen en ik begeleid je hierbij.  Zodat je meer vanuit rust, zachtheid en natuurlijke kracht kan leven.

Na het traject:​​

  • herken je de signalen van je lijf

  • ervaar je innerlijke rust

  • handel je vanuit je natuurlijke kracht

  • spreek je je uit en stel je grenzen

  • maak je keuzes voor jezelf

  • zorg je goed voor jezelf

  • sta je vrijer in het leven

Een intens traject waarin we met elkaar aan de slag gaan. Elk traject is maatwerk, in basis starten we met 5 coachgesprekken van ca. 1,5 uur. Gesprekken vinden plaats in Breda of desgewenst op een door jou gekozen locatie. Waar mogelijk gaan we naar buiten, de natuur in. We beginnen altijd met een intake, live of online, als we alle twee een klik voelen, starten we het traject.

Voel je uitgenodigd om een gratis kennismakingsgesprek te maken.

Ik ben een andere jij ✨

Kijken

Zien

Horen

Verwonderd

Geïnspireerd

Gefrustreerd

Geïrriteerd

Raken

Van wat ik zie in jou

In wat je doet

Of laat zien

Terug naar mij

De spiegel

Die je geeft

Laat zien

Wat geraakt wordt

In mij

Wat nog leeft

Oordeelt en blokkeert

Om verder te gaan

Het hoort erbij

Voor nu

Voor mij

In mijn groei

Dankbaar dat je mij spiegel bent

Jij bent een andere ik ✨

Contact

Stuur het contactformulier in voor het maken van een kennismakingsgesprek of een vraag. Wil je je inschrijven voor een themadag of traject? Vermeld dit in je aanmelding o.v.v. de gewenste datum en het soort traject. Wil je liever direct persoonlijk contact, voel je vrij om mij te bellen op telefoonnummer                 06-23 22 64 10.

info@deercoaching.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Deer Coaching